اثبات تخلفات شهرداری با عدد و رقم!

به گزارش ایران عکس، رییس کمیته اقتصادی شورای شهر تهران گفت: مدیریت شهری گذشته تخلفات اقتصادی را حاشا نموده اما این گزارش ها واقعیت است، اعداد و ارقامی است که ما با سپاه اسفندماه امضا کردیم.

اثبات تخلفات شهرداری با عدد و رقم!

نورا حسینی: جعبه سیاه شهرداری تهران خاتمه در ماه های خاتمهی شورای پنجم گگردده شد و قراردادهای چند ده هزار میلیاردی مدیریت شهری دوره گذشته با شرکت رسا تجارت وابسته به بنیاد تعاون شفاف سازی شد.

گزارشی که نشان می داد اموال شهر تهران چگونه در بده بستان های غیرقانونی به تاراج رفته است. بدهی های میلیاردی شهرداری که هیچ رد و سندی از آن باقی نمانده بود و کم تر کسی از آن اطلاع داشت؛ حتی اعضای شورای شهر چهارم.

محمد سالاری،رییس کمیسیون شهرسازی و معماری دوره چهارم و پنجم شورای شهر تهران به خبرنگاران می گوید: متاسفانه شورای شهر چهارم و پیش از آن در جریان تصمیمات مهمی که شهرداری عملیاتی می شد و براساس قانون نیز مکلف بوده تاییدیه شورا را بگیرد قرار نمی گرفت.

او ادامه می دهد: بارها و بارها ما به عنوان فراکسیون اصلاح طلبان شورا فریاد زده و اعتراض کردیم،اما ریاست وقت شورا و شهرداری تهران وقعی به این اعتراضات نمی گذاشتند.

سالاری اضافه می نماید: به یاد دارم که در شورای چهارم به واسطه از بیرون متوجه شدیم که قرارداد محرمانه ای از طریق شهرداری بسته شده که موضوع تحقیق و تفحص امروز بود.

این عضو شورای شهر چهارم با بیان اینکه چند نفر از اعضای فراکسیون اصلاح طلبان شورا در صحن تذکر دادند، ادامه می دهد: آن ها گفتند این چگونه قراردادی است که اعضای شورای شهر از آن بی اطلاع هستند و اگر کنشگری اصلاح طلبان شورای چهارم نبود قرار بود پل صدر در چند بزرگراه دیگر تکرار گردد و تجهیزاتی که برای پل صدر آورده بودند، اساسا برای یک 1ل طبقاتی صرفه اقتصادی نداشت.

او اضافه می نماید: دومین بزرگراهی که بنا بود طبقاتی گردد بعثت بود که با اعتراضات ما ادامه ساخت آن متوقف شد. تمام واگذاری هایی که در گذشته اجرا شده با وجود اینکه قانون صراحتا گفته باید مجوز شورا را داشته باشد در شورا مطرح نمی شده است. ما به عنوان جریان اصلاح طلب در اقلیت بودیم و نمی توانستیم خواسته های خود را محقق کنیم.

سالاری در پاسخ به این پرسش که آیا ریاست شورا از انعقاد این قرارداد اطلاعی داشته است، می گوید: به نظر من آقای چمران هسته اصولگرایی شورای چهارم نیز در فرایند تصمیم گیری های شهری حتی الامکان قرار نمی گرفتند اما زمانی که ما متوجه شده و اعتراض می کردیم این موضوعات در جلسات سیاسی و جناحی آن ها موضوعات کلان مدیریت شهری مطرح می شد و با وجود اینکه متوجه می شدند در این نوع قراردادها شورای شهر دور زده شده به جای آنکه مطالبه گری نمایند، با هم کنار آمده و از موضوع عبور می کردند. اما در حال حاضر با وجود اینکه ما و شهردار از یک جناح سیاسی هستیم اما نسبت به کم کاری ها در هر زمینه ای تذکر دادیم و اگر امروز هم موضوع رساتجارت و املاک به نتیجه رسیده، پیگیری های شورا بوده است.

تجربه بسیاری از تحقیق و تفحص ها در خاتمه دوره های مدیریت شهری نشان می دهد پیگیری تخلفات به نتیجه نمی رسد.

محمود میرلوحی، رییس کمیته اقتصادی شورای شهر تهران؛ در اینباره به خبرنگاران می گوید: تمام پیگیری های ما تا خردادماه جز یک مورد که به زمان بیشتری احتیاج دارد، به خاتمه خواهد رسید. ما نمی خواهیم کوشش این شورا فراموش گردد اما نتیجه این گزارش کاملا تعیین است. خیلی تلخ است اما دیگر تعیین شده که 4هزار و 200میلیارد تومان از دارایی های شهر به یغما رفته است.

او اضافه می نماید: برای همین می گوییم سرمایه های شهر در آن دوره به تاراج رفته است. پول هایی که برای آن هیچ سندی نیز در دسترس نبوده است. گاهی می گویم آن آقایانی که این موضوع را انکار می نمایند حق داشتند زیرا ما این سند را پس از سه سال و نیم کوشش به دست آوردیم. اگر ما این گزارش را شش ماه پیش می دادیم گزارش امروز داده می گردد و بخشی از تخلفات باقی می ماند.

میرلوحی اظهار می نماید: آن ها حواسشان نبوده که چه ملک هایی از شهرداری رفته است و اگر این گزارش را بخوانند متوجه می شوند چه دارایی هایی از شهر رفته و باید از ما تشکر نموده و عذرخواهی نمایند از اینکه بارها این موضوع را حاشا نموده اند. اینها دیگر واقعیت ها است، اعداد و ارقامی است که ما با سپاه اسفندماه امضا کردیم.

این عضو شورا تاکید می نماید: امیدوارم قوه قضاییه به موضوع ورود نموده و به این شیوه ای که تا به امروز رفتار نموده، به رفتار عمومی پاسخ دهد.

محمد جواد حق شناس،رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران نیز در واکنش به این گزارش در صحن شورا می گوید: امیدوارم این گزارش حداقل زمینه پیگیری مطالبات مردم را فراهم کند. رویکرد شهرداری در سال های 93 تا 96 ستم بزرگی به شهر و شهرداری بوده است.

او اضافه می نماید: متاسفانه طی یکی دو سال اخیر مطالبات مردم از سوی شهرداری دنبال نشده است که قابل گذشت نیست. هرچه ما پیگیر شدیم شهرداری از این گوش گرفت و از آن گوش بیرون کرد. هم تخلفات شهرداری وقت باید پیگری گردد و هم این موضوع که دو سال در شکایت تاخیر شده، باید آنالیز گردد. کوتاهی همکاران ما در شهرداری قابل گذشت نیست.

این عضو شورا ادامه می دهد: این تفاهم نامه ای که به آن استناد می گردد ضمانت اجرایی ندارد. قراردادهای تامین اقتصادی یک و دو تنها زمینه ساز ورود شرکت های زیرمجموعه سپاه بوده که با ورود واسطه ای در طرح ها و پروژه های شهری قراردادهای کلان بسته و منابع هنگفتی در نقش واسطه دریافت نمایند؛ چه به صورت نقد و چه به صورت هولوگرام.

حق شناس با بیان اینکه حجم بزرگی از منابع شهر به تاراج رفته است، اضافه می نماید: ده تا 15 قرارداد برای املاک در اختیار رسا تجارت بسته شده اما همچنان زمین هایی از شهرداری در اختیار سپاه است که حاضر به تخلیه آن ها نیستند؛ مانند کارواش میدان کتاب و یا زمین در سعادت آباد.

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران اظهار می نماید: باید این موضوعات به جد پیگیری گردد زیرا بخشی از این املاک به نام زیرمجموعه های سپاه در حال سند خوردن است.

منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 26 خرداد 1400 بروزرسانی: 26 خرداد 1400 گردآورنده: iranpixfa.ir شناسه مطلب: 1657

به "اثبات تخلفات شهرداری با عدد و رقم!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اثبات تخلفات شهرداری با عدد و رقم!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید